Вівторок, 30.04.2024, 12:33
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сайт вчителя Нужі Юлії Павлівни

Меню сайту
Пошук
Вхід на сайт
Моя кнопка
Сайт вчителя історії Ю.П.Нужі
Рекомендую
Сайт вчителя математики Оксани Василівни Полтавської Сайт творчої групи вчителів Сайт вчителя початкових класів С.М.Гури
Корисні сайти
Міністерство освіти і науки України Департамент науки і освіти Харківська академія неперервної освіти Відділ освіти Валківської РДА Картинки по запросу картинка олександрівська школа Олександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені І.С.Буряка Урядовий сайт Освіта.ua
PISA-2018
PISA
Захист прав дитини
Годинник
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 22
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Головна » 2018 » Травень » 8 » Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу
    14:13
    Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу

    Вітаємо вчителів нашого закладу з перемогою у Міжнародному конкурсі вчителів «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу».
    Дипломи переможців отримали  педагоги:
    ІІ місце
    Нужа Юлія Павлівна, учитель Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені І.С.Буряка Валківської районної ради Харківської області;
    Полтавська Оксана Василівна, учитель Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені І.С.Буряка Валківської районної ради Харківської області.
    ІІІ місце
    Гура Світлана Миколаївна, учитель Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені І.С. Буряка Валківської районної ради Харківської області.
    Бажаємо натхнення й підкорення нових вершин усім учителям, які взяли участь у конкурсі!
    Довідка:
    На виконання Указу Президента України № 580/2015 «Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки» та в рамках заходів на реалізацію Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, відповідно до вимоги про українознавче спрямування всіх освітніх галузей Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти (Постанова Кабміну України № 1392 від 23 листопада 2011 р.) започаткований Міжнародний конкурс для вчителів «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу».
    З 15 жовтня 2017 року по 15 лютого 2018 року в заочній формі проходив Міжнародний конкурс для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу», у якому взяли участь 1000 педагогічних працівників з різних регіонів. Учасниками конкурсу від закладів загальної середньої освіти Харківщини стали 79 учителів.
    Метою конкурсу є вивчення, узагальнення та поширення кращого педагогічного досвіду вчителів українознавства та інших вчителів- предметників, учителів початкових класів освітніх закладів різних типів і форм власності в Україні та українських освітніх закладів за кордоном щодо українознавчого наповнення системи освіти, викладання курсу за вибором «Українознавство», а також використання елементів українознавства в різних галузях освіти в Україні та в українських освітніх осередках за кордоном. Конкурс спрямований на використання потенціалу українознавства як засобу формування свідомого і мотивованого патріотизму, вироблення соціальних та культурних компетентностей, що передбачають вміння зберігати та захищати національну ідентичність через визначення ціннісних пріоритетів, повагу до своєї історії, традицій, мовні та культурні практики.

    Переглядів: 509 | Додав: yulianuga | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar